Ingen kan göra allt… men vi är sjukt nära nu!

Kompetensen är vår styrka, arbetsglädjen är vår drivkraft och nu har vi kommit så pass långt att vi kan kalla oss erfarna och rent av bra på det vi gör. Oavsett om din organisation väljer oss som projektets totalentreprenör eller för specifika punktinsatser lovar vi höga resultat, hållbara resultat och konkurrenskraftiga resultat. Vi är behöriga inom BKR och har ansvarsförsäkringar och avtal med byggnads. Vi är givetvis yrkes certifierade och strävar hela tiden efter att använda de bästa materialen som finns tillgängliga för att miljöpåverkan skall vara så liten som möjligt.

Kontakta oss för mer information om ni vill ha ett långsiktigt samarbete med oss.

Här kan du ta del av vår miljö- och kvalitetspolicy.

Förskolan Sångtrasten – Färjestad i Karlstad

Nybyggnadsprojekt åt Karlstads Kommun. Förskolan är byggd helt i lösvirke med oss som totalentreprenör. Förskolan byggdes enligt ”miljöbyggnad silver” vilket ställer höga krav på kvalité i så väl material som utförande.

Vänthall – Skoghall Centrum

Att vänta på bussen har aldrig varit så inspirerande som i Skoghalls centrum där den nya vänthallen blev ett riktigt landmärke med både karaktär och funktionalitet.

Portvaktshus – Valmet Karlstad

Gammal industri förtjänar även den ny fräsch design. Portvaktshuset på Valmetområdet är numera en välkomnade och inbjudande byggnad som kommer stå pall för mycket. Valmets huvudkontor fick i samband med detta en ansiktslyftning tack vare nymontering av yttertak på hela byggnaden.