Går du i renoveringatankar, nybyggardrömmar, har du utbyggnadsbehov?

Behöver altanen få tak, har familjen vuxit och planlösningen behöver ändras, dags att skapa matlagningsglädje genom nytt kök, vill ni sänka energiförbrukningen genom fönsterbyten och tilläggsisolering? Takbyte, plattsättning, nytt badrum… låt oss börja med ett hembesök som sedan blir en offert och förhoppningsvis ett projekt. Vi höftar inte våra priser, ni får en specifikation på alla kostnader ner till minsta spik.

Varmt välkommen att kontakta oss så guidar vi dig från tankestadium till byggstart!

Utbyggnad – Villa Tynäs

Villan på Tynäs blev dryga 60m2 större och rymmer nu ytterligare tre sovrum, ett badrum och ett stort förråd. I samma veva passade vi på att bygga tak över husets maffiga terass.

Takbygge – Karlstad

Förläng säsongen och njut av utemiljön även under regniga dagar genom att sätta tak över altan och terass.

Invändig renovering – Villa Hammarö

Kökets tidigare burspråk blev till matsal med genomfart till resten av huset och äntligen kan man nå uteplatsen från köket genom ny altandörr.

Uterum – Stodene

Villan på Stodene får helt ny karaktär och utemiljön blir något utöver det vanliga. Uterum, soldäck, spabad, utedusch… man kommer aldrig vilja gå in igen!

Renovering och utbygge – Alster

Villan i Alster har näst intill fördubblats till ytan och renoveringen är unik med sina vinklar, sin rymd och ett fantastiskt materialval.